[book online]

Goed om te weten!

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Kustpark Strand Westende staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Kustpark Strand Westende ontvangt u een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.

Aankomst dagelijks vanaf 15.00 uur, vertrek dagelijks tot 10.30 uur.

Receptie

De aankomstdagen en vertrekdagen op Kustpark Strand Westende kunnen verschillen. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie van de Camping. Tot deze receptie kunt u zich wenden voor al uw vragen tijdens uw verblijf. Bij vertrek kunt u zich eveneens melden bij deze receptie. Beide recepties zijn zeven dagen per week geopend. In het hoogseizoen is de receptie dagelijks geopend van 9.00-19.00 uur met uitzondering van vrijdag (tot 20.00 uur) en zondag (tot 17.00 uur). Tussen 12.00-13.30 uur is de receptie gesloten. In het laagseizoen is de receptie geopend van 9.00-17.00 uur met uitzondering van vrijdag (19.00 uur). Ook dan is de receptie gesloten tussen 12.00-13.30 uur. Mocht de receptie zijn gesloten bij aankomst dan kunt u aanbellen bij de receptie. Aankomst kan plaatsvinden tot 22.00 uur.

Algemene kosten

Reserveringskosten € 17,50
Voorkeurskosten € 12,50
Annuleringsfonds 5,5% en € 5,00 administratiekosten
Toeristenbelasting en andere heffingen € 1,00 per persoon per nacht
Huisdier (maximaal twee) € 7,50 per huisdier per nacht 

Bijkomende kosten

Bedlinnen € 7,00 per persoon
Eindschoonmaak € 29,50
Verbruik gas/water/elektriciteit € 3,00 per nacht 

Verhuurartikelen

Handdoekenpakket € 4,50 per pakket
Keukenlinnenpakket € 3,00 per pakket
Kinderbed, -bad, -stoel € 4,50 per nacht
Babyakket € 4,50 per nacht

Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid

Betalingsmogelijkheden

Op Kustpark Strand Westende kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk met pin en met contant geld.

Huisdieren

Op Kustpark Strand Westende zijn maximaal twee huisdieren per huuraccommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten voor een huisdier zijn € 7,50 per huisdier per nacht.

Daggasten/bezoekers

Op Kustpark Strand Westende zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Indien zij willen overnachten, dienen zij zich bij de receptie te melden. De toeristenbelasting hiervoor bedraagt € 1,00 per persoon per nacht en de kosten voor een lakenpakket bedragen € 7,00 per persoon.

Internet

Op Kustpark Strand Westende kunt u tegen betaling gebruik maken van wifi. Bij aankomst kunt u bij de receptie van de camping om een modem vragen. Dit modem plaatst u in uw stacaravan om internet te ontvangen. Bij de receptie van de camping kunt u ook gebruik maken van gratis internet op de computer. De kosten hiervoor zijn als volgt (Hotspot):

1 uur € 5,00
2 uur € 7,00
5 uur € 12,00
1 dag € 15,00
1 week € 25,00

Parkeren

Op Kustpark Strand Westende is het toegestaan één auto te parkeren bij de accommodatie. Overige auto’s kunt u op de bezoekersparkeerplaats parkeren.

Horeca

Kustpark Strand Westende beschikt over een restaurant, een (snack)bar, een winkel en een bakker. Het restaurant, de (snack)bar, de winkel en de bakker zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen.