[book online]

Route

 

Adres       Brugsesteenweg 49
Postcode / plaats   8620 Nieuwpoort (België)
     
Telefoon   +31 (0)70 89 00 620
     
Email   info@campingnieuwpoort.be

 

Routebeschrijving

Kustpark Strand Westende is eenvoudig te bereiken via de belangrijkste snelwegen naar het zuiden. Het park ligt niet ver van de E40 richting Calais.

Vanuit Antwerpen

Vanaf Antwerpen volgt u de E17 richting Gent → vanaf Gent volgt u de E40 richting Brugge/Expo/Oostende → u verlaat de E40 bij afslag 4 richting Middelkerke en Diksmuide → vervolgens rijdt u richting Middelkerke → in Middelkerke (bij de kerk) volgt u links de weg naar Westende → in Westende-dorp neemt u de vierde straat rechts: de Hovenierstraat → aan het einde van deze straat ligt Kompas Camping Westende → bij de receptie van Kompas Camping Westende zal u doorverwezen worden naar de receptie van Kustpark Strand Westende.

Vanuit Brussel

Vanaf Brussel volgt u de E40 richting Gent/Brugge → u verlaat de E40 bij afslag 4 richting Middelkerke en Diksmuide → vervolgens rijdt u richting Middelkerke → in Middelkerke (bij de kerk) volgt u links de weg naar Westende → in Westende-dorp neemt u de vierde straat rechts: de Hovenierstraat → aan het einde van deze straat ligt Kompas Camping Westende → bij de receptie van Kompas Camping Westende zal u doorverwezen worden naar de receptie van Kustpark Strand Westende.

Openbaar vervoer

Het is mogelijk om met het openbaar vervoer naar Kustpark Strand Westende af te reizen. Als u overweegt om met het openbaar vervoer te komen, dan kiest u voor de NS International. Het is mogelijk om met elke IC-trein, de Thalys, Eurostar en de TGV af te reizen vanuit Nederland naar België. In België kiest u voor de bestemming Oostende. Bij station Oostende stapt u over op de kusttram richting De Panne. Vervolgens stapt u uit bij de tramhalte Westende-Sint Laureins. Vanaf hier is het nog een klein stukje lopen naar Kustpark Strand Westende.